ANKARA / ALTINDAĞ - Veysel Tiryaki İmam Hatip Ortaokulu

E-Twinning Projemiz (STEM by Nature)

Okulumuz İngilizce Öğretmeni Mehtap ŞEN ve Fen Bilimleri Öğretmeni Gamze TAŞKIN KILINÇ Türkiye,Romanya,Sırbistan ve Makedonya’dan oluşan toplam 21 okulun katılımıyla Şubat-Haziran aylarını kapsayacak olan STEM by Nature adlı bir E-Twinning projesine dahil olmuşlardır.Şubat ayı itibariyle zoom üzerinden ilk toplantılarını gerçekleştiren öğretmenlerimiz projede 7.sınıf öğrencilerimizle çalışmalarını yürüteceklerdir.

STEM by Nature adlı E-Twinning projesi ile öğretmenlerimiz insanın doğaya verdiği zararlara dikkat çekmek ve bu bağlamda iklim değişikliği, kaynaklarımızın verimsiz kullanımı, biyoçeşitlilik ve ekolojik dengenin bozulması gibi konularla öğrencilerimizde farkındalık oluşturmayı ve  doğaya katkıda bulunmayı hedeflemektedir.

Projenin yürütülmesinde emek verecek olan  öğretmenlerimizi ve öğrencilerimizi tebrik ediyor ve başarılarının devamını diliyoruz.

23-02-202423-02-2024

Yayın: 23.02.2024 - Güncelleme: 23.02.2024 11:27 - Görüntülenme: 95