ANKARA / ALTINDAĞ - Veysel Tiryaki İmam Hatip Ortaokulu

Ara

Okulumuz 8. sınıf öğrencileri için 'Üst Öğrenim Kurumları Tanıtım-Gezi' faaliyetleri kapsamında ASELSAN MESLEKİ ve TEKNİK ANADOLU LİSESİ  Lisesine ziyarette bulunduk.

Ara

Okulumuz 8. sınıf öğrencileri için 'Üst Öğrenim Kurumları Tanıtım-Gezi' faaliyetleri kapsamında ULUS İLK MECLİS AİHL Güzel Sanatlar Lisesine ziyarette bulunduk.

Eyl

2023-2024 Eğitim -Öğretim Yılı Veysel Tiryaki İHOO 5.sınıf öğrenci velilerimiz ile tanışma ve istişare toplantısını okulumuzda gerçekleştirdik.. İmam Hatip Okullarının Amacı, hedefi ve tarihi sorumluluklarını içeren güzel bir program ile kendilerine hoşgeldiniz dedik.Proğramın hazırlanmasında görev alan öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ediyorum..

Eyl

2023-2024 Eğitim-Öğretim Yılı Sene Başı 8.sınıf Öğrencilimiz için LGS hazırlık sürecini başlattığımız, sene içerisinde yapılacak çalışmaları konuştuğumuz, çocuklarımızın geleceklerini beraber inşa ettiğimiz ilk toplantıyı velilerimizin yüksek katılımı ile gerçeleştirdik.

Mrt

Okulumuz 8. sınıf öğrencileri için 'Üst Öğrenim Kurumları Tanıtım-Gezi' faaliyetleri kapsamında Pursaklar Fen Lisesine ziyarette bulunduk.